Lyxfika varje dag |
Alina Tanskanen

Annons

Lyxfika varje dag

Tänk att nu är jag inne på min sista föräldraledighets vecka. Jag har ångest ångest ångest men samtidigt ska det väl bli lite skönt och få komma in i en ordentlig vardag igen. Som tur är så kommer Lex vara hemma med sin pappa nu i 7 månader till vilket känns så bra, så inskolningen på föris får vänta ett tag till!

Vår lilla Lex fick ett superfint kök av mormor och morfar i julklapp så jag och P får lyxfika var dag här hemma. Det är bland de bästa Lex vet just nu, stå i köket hela dagen lång!

Nu ska jag försöka packa lite till här hemma. Jag ska även en sväng till mina föräldrar hämta hem ännu fler flyttkartonger (ni vill inte se vårt kära hem just nu) vi lever i ett k a o s hem just nu🙈 men det är de värt. Tänk när vi landat i huset och första fredagskvällen med tända ljus och lyxig middag med familjen som jag längtar!

 

Kram

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Alina Tanskanen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats