min sista dag på den här föräldraledigheten |
Alina Tanskanen

Annons

min sista dag på den här föräldraledigheten

Vill inte förstå att jag ska tillbaka till jobbet på måndag! Blandade känslor säger att jo du kommer nog tycka det är lite skönt stundtals.. men samtidigt så skriker mitt hjärta av bara ren ångest. Jag är ju så van vid och se mitt hjärta hela tiden och där i alla lägen. Fast på sett kan jag lugna mig med att min älskade P ska vara hemma i ungefär 7 månader till med Lex och det känns så himla bra.

Ikväll har mannen bjudit ut mig på en liten hemlis, vet inte alls vart vi ska eller göra så det ska bli spännande. Vad ska ni hitta på till helgen?

Packningen fortsätter här hemma iallafall så det lär bli en hel del packande.

Ha en fin fredag alla ni som kikar in här på bloggen, så glad att de är så många som tar sig an till och läsa mina inlägg här på bloggen.

Kram

Tänk så mycket bus ni hittar på var dag här hemma. Älskade ni!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Alina Tanskanen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats